Tuesday, August 16, 2011

Kinzy - majka koja je nakon 6 sinova rodila djevojčicu

O+12 metoda o kojoj sam već pisala, razvijena je od strane obične žene iz Australije. Kinzy je pokušavajući začeti djevojčicu, postala majka šestero sinova sve dok nije otkrila O+12 metodu koja je posebno zanimljiva, ne samo zato što zaista funkcionira, nego što je potpuno suprotna poznatoj Shettles metodi.

Kinzy je aktivno pokušavala začeti curicu kao drugo dijete i tada je poslušala susjedin savjet da za začeće ženskog djeteta treba imati česte odnose do 3 dana prije ovulacije. Kinzy je ubrzo ostala trudna i rodila drugog sina..

Tada su Kinzy i njen suprug krenuli na treće dijete i misleći da je tempiranje odnosa najvažniji faktor, Kinzy je opet začela točno 3 dana prije ovulacije. Još jedan dečko je bio na putu :).

Frustrirana i odlučna u namjeri da začne djevojčicu, Kinzy je više od godinu dana mjerila bazalnu temperaturu da bi utvrdila kada točno ovulira. Slijedila je preporučenu dijetu za začeće djevojčice i uzimala kalcij. Čak je koristla i octenu otopinu kojom je povećavala pH kiselost vaginalne flore. Začela je 4 dana prije očekivane ovulacije. Iako se ovaj put na ultrazvučnom pregledu činilo da je curica, Kinzy je rodila četvrtog sina.

Odlučna da još jednom isproba Shettles metodu, Kinzy nastavlja s prehranom preporučenom za začeće djevojčice i ovaj put uspije ostati trudna gotovo 5 dana prije očekivane menstruacije. Pogađate, ponovno je začela sina!

Nakon što je njena prijateljica začela djevojčicu 2 dana prije ovulacije, Kinzy je pomislila da su prerano tempirali svoj odnos, i odlučila je da još jednom pokušaju dobiti toliko željenu djevojčicu. Začela je 2 dana prije ovulacije i  9 mjeseci kasnije, Kinzy i njen suprug su donijeli kući još jednog sina.

Kinzy je začela mušku djecu 2,3,4 i 5 dana prije ovulacije i tada je odlučila da odustaje. Naručila se za podvezivanje jajovoda i dok je čekala dogovr s liječnikom, šokirala se kad joj je medicinska sestra rekla da je Shettles metoda zapravo samo 50% uspješna. Kad je ušla u ordinaciju, zajedno s liječnikom proučila je "New Zeland study" koja u potpunosti opvrgava Shettles  metodu. Zajedno su uočili trend koji nitko drugi nije: od svih dana oko ovulacije, najmanje dječaka začeto je dan iza ovulacije!

Kinzy je otkazala podvezivanje jajnika i otrčala kući odlučna u namjeri da ona i njen suprug još jednom pokušaju. Nakon godina praćenja ovulacije, Kinzy je bila stručnjak i mogla je lako odrediti kad točno ovulira. Uvjerila je muža da se cijeli ciklus suzdrži od ejakulacije, i odlučila je tempirati spolni odnos 12 sati nakon što primjeti znakove ovulacije. Kinzy i njen suprug su imali samo taj jedan odnos tijekom cijelog njenog ciklusa i čak su bili prekinuti tijekom čina kad im je u sobu uletio jedan od njihovih mnogobrojinih sinova :). Ipak, Kinzy je ostala trudna. Možete samo zamisliti kako je bila sretna kad je rodila predivnu, zdravu djevojčicu!

Iako je ova metoda pokrenuta kao savjet koji je Kinzy davala prijateljima i obitelji koji su željeli djevojčicu (od kojih su SVI bili 100% uspješni), uskoro se metoda proširila po internetu. 
Od prvih 41 ljudi koji su slijedili ovu metodu, rođeno je 37 djevojčica i 4 dječaka i po tome je O+12 metoda 90% uspješna!










1 comment:

  1. JEDAN OD NAJLJEPŠIH BLOGOVA KOJE SAM VIDIO. SVAKA ČAST. PIŠI DALJE.

    ReplyDelete